Copëtoni një banane dhe shtoni këto 2 përbërës! KURRE më nuk do të kolliteni këtë dimër!

Licenza Creative Commons
Ndalohet kopjimi i shkrimit!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *