Rrobat e mia nuk ishin asnjëherë borë të bardha dhe me aromë freskie pas larjes, derisa fqinja më tregoi këtë sekret

Licenza Creative Commons
Ndalohet kopjimi i shkrimit!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *